Allurion Elipse-painonhallintaohjelma edustaa uuden sukupolven painonhallintamenetelmää. Nieltävä Elipse-kapseli ei vaadi anestesiaa eikä tähystystä. Toimenpide kestää vain 20 minuuttia, jonka jälkeen potilas voi palata välittömästi normaaliin arkeensa. Allurion Elipse -painonhallintaohjelman avulla potilas laihtuu 10-15kg.

VirtaMed kehittää ja tuottaa kirurgisia simulaattoreita lääketieteelliseen koulutukseen. Virtuaalitodellisuutta hyödyntävien simulaattorien avulla kirurgit pääsevät harjoittelemaan turvallisessa ympäristössä, alkuperäisillä instrumenteillaan ennen potilaalle tehtäviä leikkauksia. VirtaMedin simulaattorien kanssa kirurgisissa toimenpiteissä tarvittavien taitojen opetteleminen on nopeaa, turvallista ja käytännönläheistä! Tarjolla on simulaattoreita muun muassa ortopediaan, synnytykseen ja gynekologiaan sekä urologiaan.

Mentice on jo yli 20 vuoden ajan auttanut lääkäreitä hankkimaan, pitämään yllä ja parantamaan taitojaan endovaskulaarisen hoidon parissa. Menticen endovaskulaarisen hoidon lääketieteelliset simulointiratkaisut toteutetaan VIST®-alustalla. Mentice tarjoaa huipputeknisiä simulaattoreita mm. interventiotoimenpiteisiin, lisäosia ja laajennuksia yhden laitteen simulaattoreihin, kattavan koulutusohjelmiston, erilaisia palveluita, kuten laitetuen. Uutuutena Menticellä on puhelinsovellus, joka opettaa interaktiivisesti ja reaaliaikaisesti sydämen oikean katetrointimenettelyn sekä auttaa käyttäjiä tunnistamaan ja ymmärtämään erilaisia ​​paineaaltoja. 

All Rights Reserved: ©2020 HeriMed